Agenda

vanaf zaterdag 5 mei 2018

Kathedrale Basiliek Haarlem

Zaterdagmiddagconcerten

Zaterdagmiddagconcerten rond het Willibrordusorgel Op zaterdag 5 mei start de 45ste serie Zaterdagmiddagconcerten rond het Willibrordusorgel. De reeks wekelijkse concerten wordt voortgezet t/m de laatste zaterdag van september, 29 september.

6 oktober

R.K. Kerk O.L.V. Ten Hemelopneming aan de Loerikseweg 12 te Houten

Lieddag in Houten

Een samenwerking van Koor Cantilene in Houten, Tom Löwenthal en de NSGV, heeft ertoe geleid dat er een nieuwe Nederlandstalige Mis is geschreven voor kerkkoren, met daarin diverse gewenste gezangen! Deze mis zal op deze lieddag voor het eerst gepresenteerd worden. Wilt u deel uitmaken van deze unieke gelegenheid om onder de bezielende leiding van Tom deze mis en andere liederen in te studeren schrijft u zich dan in voor onze lieddag.

Lees meer

6 oktober

H. Michaelkerk in Emmeloord

Kerkmuziekdag Emmeloord

Zaterdag 6 oktober bent u van harte welkom op onze ‘kerkmuziekdag’, deze keer in de H. Michaelkerk in Emmeloord. Aanvang 10.00 uur, thema: ‘Marialiederen’ en het ‘sanctus’. Opgave via l.winter@bisdomgl.nl Kom met je koor, kom met een deel van je koor, kom desnoods alleen. Maar geniet dan wel van zingen met z’n allen! Organisten, dirigenten, ook u komt toch?